Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos išpjova po porais

Kiaulienos išpjova po porais
Kiaulienos išpjova po porais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kaiulienos (išpjova) , 2 vienetai
  • Porai , 1 vienetas
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulienos išpjovą supjaustyti maždaug 1.5 cm storio. Porus supjaustyti stambiai.

  2. Išpjovą pakepinti iš vienos pusės 5 minutės, apversti. Ant mėsos išdėstyti porus. Uždaryti dangti ir pakepinti 5 minutės. Skanaus

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Perlinių kruopų košė bus baltesnė, jei pavirusį vandenį nupilsite ir kruopas užpilsite kitu verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mieliniai čeburėkai Silkė su cinamonu Kiaulienos nugarinė su sūriu Medaus, šokolado ir bananų pyragas Sluoksniuotos tuno salotos Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!