Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais

Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • KNORR BULJONETĖ grybų sultinys , 1 pakelis
  • Kiaulienos išpjova , 800 gramų
  • Čiobreliai , 0,5 valgomojo šaukšto
  • Pipirai , 2 žiupsneliai
  • Daržovės , 400 gramų
  • Kvietiniai miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Italų virtinukai gnocchi , 1 pakelis
  • Alyvuogių aliejus , 3 valgomieji šaukštai
  • Žemės reišutai , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą nuplaukite ir nusausinkite. Pavoliokite miltuose. Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir apkepkite mėsą iš abiejų pusių.

  2. Ištirpinkite Knorr Grybų sultinio kubelį. Tam Jums reikės ir 1.5 stiklinės verdančio vandens. Įpilkite sultinį į puodą. Sudėkite apkeptą mėsą. Mėsą troškinkite 10 minučių.

  3. 1 šaukštą aliejaus įkaitinkite keptuvėje ir apkepkite daržoves. Pagardinkite čiobreliais, pipirais ir druska. Išmaišykite.

  4. Susmulkinkite žemės riešutus, suberkite į daržoves.

  5. Išvirkite gnocchi virtinukus pagal instrukciją. Ji būna ant pakelio.

  6. Išimkite kiaulienos išpjovą iš padažo, supjaustykite. Sudėkite į lėkštes, užpilkite padažu arba patiekite šalia. Labai skanu su šiltais gnocchi virtinukais ir daržovėmis.

Receptą atsiuntė Knorr
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir praras mažiau vitaminų bei mineralinių medžiagų, jei jas dėsite virti į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žuvienė iš upėtakio Vištienos širdelių guliašas Įdaryti makaronų vamzdeliai Troškintos kiaulienos kepenėlės Naminė pica Nugarinės šašlykas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!