Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
- KNORR BULJONETĖ grybų sultinys , 1 pakelis
- Kiaulienos išpjova , 800 gramų
- Čiobreliai , 0,5 valgomojo šaukšto
- Pipirai , 2 žiupsneliai
- Daržovės , 400 gramų
- Kvietiniai miltai , 2 valgomieji šaukštai
- Italų virtinukai gnocchi , 1 pakelis
- Alyvuogių aliejus , 3 valgomieji šaukštai
- Žemės reišutai , 1 valgomasis šaukštas
Mėsą nuplaukite ir nusausinkite. Pavoliokite miltuose. Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir apkepkite mėsą iš abiejų pusių.
Ištirpinkite Knorr Grybų sultinio kubelį. Tam Jums reikės ir 1.5 stiklinės verdančio vandens. Įpilkite sultinį į puodą. Sudėkite apkeptą mėsą. Mėsą troškinkite 10 minučių.
1 šaukštą aliejaus įkaitinkite keptuvėje ir apkepkite daržoves. Pagardinkite čiobreliais, pipirais ir druska. Išmaišykite.
Susmulkinkite žemės riešutus, suberkite į daržoves.
Išvirkite gnocchi virtinukus pagal instrukciją. Ji būna ant pakelio.
Išimkite kiaulienos išpjovą iš padažo, supjaustykite. Sudėkite į lėkštes, užpilkite padažu arba patiekite šalia. Labai skanu su šiltais gnocchi virtinukais ir daržovėmis.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųDaržovės bus skanesnės ir praras mažiau vitaminų bei mineralinių medžiagų, jei jas dėsite virti į verdantį vandenį.
Rodyti kitą patarimą