Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos kepsnys su sūriu

Kiaulienos kepsnys su sūriu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Kiauliena, nugarinė (kepsniai) , 4 vienetai
  • Druska
  • Pipirai
  • Alyvuogių aliejus, kepimui
  • Bri sūris , 100 gramų
  • Bulvės, mažos , 12 vienetų
  • Sviestas
  • Garstyčios, prancūziškos , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplaukite bulves. Skusti bulvių nebūtina, bet galima supjaustyti kąsnio dydžio gabaliukais. Sudėkite bulves į šaltą vandenį, įberkite druskos, užvirkite ir virkite 10-20 minučių, priklausomai nuo bulvių dydžio. Išvirusios bulvės turi būti tvirtos ir nesukritusios. Nupilkite vandenį.

  2. Ant vidutinės ugnies keptuvėje ištirpinkite šaukštą sviesto, suberkite išvirusias bulves ir įmeskite garstyčias. Gerai išmaišykite, kad garstyčios padengtų bulves. Laikykite šiltai, kol patieksite.

  3. Įkaitinkite orkaitę iki 180° C temperatūros.

  4. Ant vidutinės-aukštos ugnies įkaitinkite kitą keptuvę ir įpilkite aliejaus. Pabarstykite kepsnius druska bei pipirais ir kepkite maždaug 3 minutes kiekvieną pusę, kol mėsa viduje bus gerai iškepus. Uždenkite kiekvieną kepsnį supjaustytu brie sūriu ir įdėkite 3-5 minutėms į orkaitę, kol sūris visiškai ištirps. Prieš patiekiant palikite kepsnius pastovėti šiltai 5 - 10 minučių.


    Skanaus.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žuvienė iš upėtakio Žemaičių blynai su faršu Įdaryti makaronų vamzdeliai Sluoksniuotos tuno salotos Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!