Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos kepsnys su žolelių švarkeliu

Kiaulienos kepsnys su žolelių švarkeliu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 500 gramų
  • Pomidorai , 500 gramų
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Alyvuogių aliejus , 5 valgomieji šaukštai
  • Sultinys , 125 mililitrai
  • Kiaulės kepenys , 1 kilogramas
  • Citrinos Žievelės , 1 arbatinis šaukštelis
  • Džiūvėsėliai , 3 valgomieji šaukštai
  • Parmezano sūris , 2 valgomieji šaukštai
  • Petražolės , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nulupti, nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Pomidorus taip pat nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Viena skiltele česnako patrinti skardą, kurioje kepsite.

  2. Į skardą supilti du valgomus šaukštus aliejaus ir sluoksniais sudėlioti pomidorų ir bulvių griežinėlius. Užpilti karštu sultiniu. Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių.

  3. Mėsą nuplauti ir nusausinati. Kruopščiai ištrinti druska ir pipirais. Įdęti į skardą. Kepti apie 60 minučių.

  4. Kitą česnako skiltelę susmulkinti. Atidžiai sumaišyti su citrinos žievele, duonos džiūvėsėliais, trintu parmezanu, petražolėm ir 3 šaukštais alyvuogių aliejaus.

  5. Taip paruoštą džiūvėsėlių, sūrio ir žolės švarkelį tolygiai aptepti ant keptos mėsos ir toliau kepti apie 20 min. Kepsnį išimti ant lėkštės ir tuoj pat patiekti supjaustytą su daržovėm ir bulvėm.

Receptą atsiuntė Ineta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gaminant ją patepsite garstyčiomis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Daržovių troškinys su vištiena Vištienos sriuba su kariu Virtos “gėlytės” Keksiukai su spanguolėmis Kugelis su cukinija Sojos pupelių kotletai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!