Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos kepsnys vyno marinate

Kiaulienos kepsnys vyno marinate
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 1 kg kiaulienos kumpio be kaulo, 1 pakelis raudono vyno marinato arba 0.5 stiklinės raudonojo vyno ir prieskonių mėsai

  2. Mėsą nuplauname, nusausiname užpilame marinatu iš visų pusių, dedame į indą su dangteliu ir laikome šaldytuve apie 1 parą. Išmarinuotą mėsą dedameį kepimo rankovę arba vyniojame į foliją ir kepame orkaitėje apie 1,5 val.
    Jei neturite marinato mėsą ištriname prieskoniais užpilame raudono nesaldaus vyno ir bus tas pats.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žali pomidorai greičiau prinoks, jei juos sudėsite į dėžę kartu su prinokusiu obuoliu ir uždengsite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Blyneliai su cukinija Maltos vištienos Kijevo kotletai GRIETINĖLĖJE TROŠKINTA LYDEKA Pikantiški vištienos kepsneliai Raudonųjų serbentų kisielius
Reklama
Prisijunk prie mūsų!