Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos liežuvis

Kiaulienos liežuvis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaulės liežuvis , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 3 vienetai
  • Lauro lapeliai , 2 vienetai
  • Sūris , 100 gramų
  • Majonezas , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Į verdantį vandenį beriame druskos, pipirus ir lauro lapelius, dedame kiaulienos liežuvį. Verdame maždaug 1 valandą.

  2. Išvirus išimame iš puodo, palaukiame, kol atvės ir supjaustome plonais griežinėliais.

  3. Lėkštėje, kurioje ketinate patiekti, išdėstome liežuvio gabaliukus. Negausiai aptepame majonezu ir apibarstome tarkuotu džiugo sūriu. Puošiame pagal norus. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Keksas gausis gražiai gelsvos spalvos, jei trynį su trupučiu druskos ištrinsite iš vakaro ir paliksite iki ryto šaltai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos Virtos “gėlytės” Troškintos kiaulienos kepenėlės Burokėlių salotos Čenakai Salotos su lašiša
Reklama
Prisijunk prie mūsų!