Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos liežuvis

Kiaulienos liežuvis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaulės liežuvis , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 3 vienetai
  • Lauro lapeliai , 2 vienetai
  • Sūris , 100 gramų
  • Majonezas , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Į verdantį vandenį beriame druskos, pipirus ir lauro lapelius, dedame kiaulienos liežuvį. Verdame maždaug 1 valandą.

  2. Išvirus išimame iš puodo, palaukiame, kol atvės ir supjaustome plonais griežinėliais.

  3. Lėkštėje, kurioje ketinate patiekti, išdėstome liežuvio gabaliukus. Negausiai aptepame majonezu ir apibarstome tarkuotu džiugo sūriu. Puošiame pagal norus. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Rūgštys lėtina daržovių virimą. Todėl actą, citrinos rūgštį, pomidorų padažą ir šviežius pomidorus dėkit į puodą, tik baigiant virti daržovėms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Night side Folijoje kepta vištiena Šašlykas orkaitėje Kepta vištiena su ryžiais Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!