Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos nugarinė su pievagrybiais

Kiaulienos nugarinė su pievagrybiais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Nugarinė , 500 gramų
  • Pievagrybiai , 100 gramų
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Miltai , 100 gramų
  • Aliejus , 4 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsytė supjaustome gabalais ( 1 - 1 porcijai), pamušame, pabarstome prieskoniais, pavoliojame miltuose ir kepame aliejuje.

  2. Mėsą išėmus, dedame griežinėliais pjaustytus svogūnus ir pievagrybius. Apkepiname, įberiame baziliko, druskos. Galima įdėti grietinės.

  3. Tada sudedame mėsytę ir trumpai patroškiname.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pomidorų odelė lengvai nusilups, prieš tai juos kelioms sekundėms panardinus į verdantį vandenį, po to perliejus šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Lengvi, greiti ir skanūs lietiniai Zrazai su trimis įdarais Želė tortas „Vasarėlė“ zuikis su juoda duona ir kmynais Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!