Greita paieška
Receptai
Draugai
Kiaulienos pjausniai su moliūgo sėklomis
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Padažui:
- Sviestas , 100 gramų
- Džiūvėsėliai , 100 gramų
- Sūris , 50 gramų
- Moliūgų sėklos , 50 gramų
Reikės:
- Kiaulienos pjausniai , 4 vienetai
- Druska , 1 saujelė
- Pipirai , 1 saujelė
- Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos pjausnius nuplauname šaltu vandeniu, nusausiname popieriniu rankšluosčiu ir iš abiejų pusių pabarstome druska, bei pipirais.
Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų, kepame pjausnius, kol susidarys rausva plutelė.
Ištirpintą sviestą sumaišome su džiūvėsėliais, tarkuotu sūriu ir kapotomis moliūgų sėklomis.
Pjausnius sudedame į kepimo skardą, apliejame džiūvėsėlių mišiniu ir paskrudiname orkaitėje.
Patiekiame su ridikėliais ir salotomis. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Sigita
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jeigu tešlai trūksta druskos, tai ištirpinkite jos mažame kiekyje vandens arba pieno, supilkite į tešlą ir gerai ją išminkykite.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!