Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos pjausnys su kaulu

Kiaulienos pjausnys su kaulu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Kiaulienos nugarinė, su kaulu , 150
  • Prieskoniai
  • Džiūvėsėliai , 3 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulienos nugarinę išmušame.

  2. Siauresniame gale kauliuką atskiriame nuo mėsos, kad kepsnys nesusitrauktų.

  3. Iš abiejų pusių mėsą pabarstome prieskoniais ir apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žiediniai kopūstai, porai ir ridikėliai, greitai praranda drėgmę ir ima vysti, tad šias daržoves reikėtų laikyti plastikiniuose maišeliuose, o idealiausia – uždarytuose plastikiniuose indeliuose.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pekino kopūstų salotos Pievagrybių padažas Virti briuselio kopūstai su sviestu Naminė pica Šašlykas orkaitėje Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!