Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos pjausnys su kaulu

Kiaulienos pjausnys su kaulu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Kiaulienos nugarinė, su kaulu , 150
  • Prieskoniai
  • Džiūvėsėliai , 3 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulienos nugarinę išmušame.

  2. Siauresniame gale kauliuką atskiriame nuo mėsos, kad kepsnys nesusitrauktų.

  3. Iš abiejų pusių mėsą pabarstome prieskoniais ir apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Perlinių kruopų košė bus baltesnė, jei pavirusį vandenį nupilsite ir kruopas užpilsite kitu verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Kiaulienos nugarinė su sūriu Želė tortas „Vasarėlė“ Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu Virtos “gėlytės” Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!