Greita paieška
Receptai
Draugai
Kiaulienos pjausnys su kaulu
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Ingredientai:
- Kiaulienos nugarinė, su kaulu , 150
- Prieskoniai
- Džiūvėsėliai , 3 valgomieji šaukštai
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos nugarinę išmušame.
Siauresniame gale kauliuką atskiriame nuo mėsos, kad kepsnys nesusitrauktų.
Iš abiejų pusių mėsą pabarstome prieskoniais ir apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje.
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Perlinių kruopų košė bus baltesnė, jei pavirusį vandenį nupilsite ir kruopas užpilsite kitu verdančiu vandeniu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!