Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos pjausnys su kaulu

Kiaulienos pjausnys su kaulu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Kiaulienos nugarinė, su kaulu , 150
  • Prieskoniai
  • Džiūvėsėliai , 3 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulienos nugarinę išmušame.

  2. Siauresniame gale kauliuką atskiriame nuo mėsos, kad kepsnys nesusitrauktų.

  3. Iš abiejų pusių mėsą pabarstome prieskoniais ir apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Aštrus svogūnų kvapas nedirgins akių, jei prieš pjaustydamos peilį suvilgysite šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos širdelių guliašas Virtų bulvių cepelinai su mėsa Sūrio padažas makaronams Šašlykas orkaitėje Burokėlių salotos Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!