Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos šašlykai

Kiaulienos šašlykai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Citrina , 1 vienetas
  • Svogūnai , 1 galva
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Prieskoniai, įvairūs
Reikės:
  • Kiaulienos išpjova , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą, geriausia kiaulienos išpjovą (galima naudoti iš vištieną, jautieną) supjaustykite norimo dydžio gabaliukais ir sudėkite į indą. Išspauskite citrinos sultis ant mėsos. Įdėkite druskos, griežinėliais pjaustytą svogūną. Pabarstykite pipirų ir prieskonių pagal fantaziją.

  2. Mėsą išmaišykite ir dėkite į šaldytuvą. Kepti jau galima po valandos, tačiau taip galima laikyti ir dvi paras.

  3. Kepkite suvėrę ant iešmų, virš laužo žarijų. Valgykite su pomidorų padažu, juoda duona. Jei mėgstate garnyrui galite pasidaryti virtų ryžių.

  4. Taip pat skanu garnyrui svogūnų salotos: pjaustytas svogūnas, šiek tiek vyno acto ar paprasto skiesto acto, juodųjų pipirų

Receptą atsiuntė Tomas
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdančios žuvies kvapo nebus, jei puodą, kuriame ji verda, pridengsite lininio audinio gabalu ir ant jo užėsite dangtį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pekino kopūstų salotos Kepti pievagrybiai Grybų padažas Kepta vištiena su ryžiais Burokėlių salotos Krevetės grietinėlės padaže
Reklama
Prisijunk prie mūsų!