Kiaulienos šašlykai
- Citrina , 1 vienetas
- Svogūnai , 1 galva
- Druska
- Juodieji pipirai
- Prieskoniai, įvairūs
- Kiaulienos išpjova , 1 kilogramas
Mėsą, geriausia kiaulienos išpjovą (galima naudoti iš vištieną, jautieną) supjaustykite norimo dydžio gabaliukais ir sudėkite į indą. Išspauskite citrinos sultis ant mėsos. Įdėkite druskos, griežinėliais pjaustytą svogūną. Pabarstykite pipirų ir prieskonių pagal fantaziją.
Mėsą išmaišykite ir dėkite į šaldytuvą. Kepti jau galima po valandos, tačiau taip galima laikyti ir dvi paras.
Kepkite suvėrę ant iešmų, virš laužo žarijų. Valgykite su pomidorų padažu, juoda duona. Jei mėgstate garnyrui galite pasidaryti virtų ryžių.
Taip pat skanu garnyrui svogūnų salotos: pjaustytas svogūnas, šiek tiek vyno acto ar paprasto skiesto acto, juodųjų pipirų
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųVerdančios žuvies kvapo nebus, jei puodą, kuriame ji verda, pridengsite lininio audinio gabalu ir ant jo užėsite dangtį.
Rodyti kitą patarimą