Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos šašlykas

Kiaulienos šašlykas
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 2 kg neriebios kiaulienos (sprandinės, kumpio),
    2 svogūnai,
    4 skiltelės česnako.

    Marinatui:
    0,5 l vandens,
    0,5 stiklinės obuolių acto,
    1 šaukštas druskos,
    6 juodųjų pipirų grūdeliai,
    3 gvazdikėliai,
    2 laurų lapai.

  2. Kiaulieną nuplauname, išpjauname plėves (jei jų yra), supjaustome gabalėliais. Svogūnus supjaustome žiedais, česnako skilteles - į keletą dalių. Viską sudedame į dubenį su mėsa, užpilame marinatu ir labai gerai išmaišome. Suspaudžiame, kad marinatas apsemtų mėsą. Uždengiame ir marinuojame 12 vai. Po to, jei reikia, laikome šaltai. Sumauname ant iešmų ir kepame ant žarijų, palaistome marinatu.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežią duoną gražiai atrieksite, jei peilį palaikysite verdančiame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nugarinės šašlykas Vištienos širdelių guliašas Čenakai Vanilinis ledų kokteilis Grybų padažas Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!