Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos šonkauliai, marinuoti su kečupu ir imbieru

Kiaulienos šonkauliai, marinuoti su kečupu ir imbieru
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaulienos šonkauliai , 1,5 kilogramo
Marinatui:
  • Imbiero šaknis, tarkuota , 1 arbatinis šaukštelis
  • Citrina, žalia , 2 vienetai
  • Kečupas , 8 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai , 2 žiupsneliai
Garnyrui:
  • Trapučiai , 150 gramų
  • Pupelės, marinuotos , 1 skardinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulienos šonkauliukus įtryniau imbieru, druska ir pipirais. Apšlaksčiau citrinos sultimis ir apvoliojau kečupe. Palaikau kambario temperatūroje 30 min.

  2. Kepiau 200 laipsnių orkaitėje apie 45 minutes.

  3. Patiekiau su trapučiais ir pupelėmis (pomidorų sultyse). Jei tapučių neturite, tinka ir skrudinta duona.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus šviežius, nuplaukite juos ir, suvynioję į servetėlę, sudėkite į polietileninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Ypatingieji kotletai Silkė su cinamonu Želė tortas „Vasarėlė“ Pekino kopūstų salotos Žemaičių blynai su faršu Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!