Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos sprandinės vyniotinis

Kiaulienos sprandinės vyniotinis
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaulienos sprandinė , 1,2 kilogramo
  • Grybai , 400 gramų
  • Morkos , 2 vienetai
  • Česnakai , 3 skiltelės
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Druska, Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sprandinę perpjauti, bet ne iki galo, kad gautųsi vienas didelis, nelabai storas, gabalas. Iš visų pusių gardinti druska, pipirais.

  2. Grybus supjaustyti griežinėliais. Morkas sutarkuoti, svogūną smulkiai supjaustyti. Dėti į keptuvę grybus, apkepinti, pridėti morkas, pakepinti 5 minutes. Pridėti svogūną, uždaryti dangtiį ir ant mažos ugnies troškinti apie 10 minučių.

  3. Per visą sprandinės gabalą tolygiai išdėlioti įdarą. Susukti mėsą labai standžiai. Dėti į kepimo maišelį,o maišelį gerai suspausti 5 spaustukais po visą plotą. (turi gautis, kaip parduotuvėje vynioja vyniotinius). Dėti į skardą ir kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą. Leisti atvėsti maišelyje ir tada supjaustyti gabalėliais.

  4. Man skanu su salotomis: pomidorai, poras, druska, pipirai. Gardinti alyvuogių aliejumi.
    Bet galima ir dėti ant duonos vietoj dešros. Skaniau ir sveikiau.
    Šaldytuve gali išbūti ne vieną dieną.
    Skanaus

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvės greičiau išvirs, jei į puodą įdėsite šaukštą sviesto arba aliejaus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šašlykas orkaitėje Dešrelės su bulvėmis Silkė su cinamonu Želė tortas „Vasarėlė“ Purūs keksiukai Amerikietiški blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!