Kiaulienos suktinukai su kiviais
- Kiaulienos nugarinė , 600 gramų
- Kiviai , 2 vienetai
- Fermentinis sūris , 150 gramų
- Garstyčių padažas , 2 valgomieji šaukštai
Kiaulieną supjaustyti riekelėmis ir gerai išmuškite, kad paplonėtų ir šiek tiek tūris padidėtų.
Pagardinkite mėsos prieskoniais, druska ir pipirais.
Kivius nulupti ir supjaustyti griežinėliais.
Kiekvieną mėsos gabaliuką ištepkite garstyčiomis arba pabarstyti garstyčių sėklomis, uždėti gabaliuką kivio, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir suvyniokite į ritinėlį, susmaigstyti mediniais pagaliukais.
Kepti orkaitėje apie 50 minučių, 180 C. Galima grilyje kepti apie 20 minučių. Skanaus :)
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųPrieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.
Rodyti kitą patarimą