Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos troškinys

Kiaulienos troškinys
Kiaulienos troškinys
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Vynas, baltas , 3 valgomieji šaukštai
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Pipirai, juodieji , 2 žiupsneliai
  • Druska , 2 žiupsneliai
Troškiniui:
  • Kiauliena , 1 kilogramas
  • Okra , 500 gramų
  • Pupelės, raudonosios , 600 gramų
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Pomidorai , 4 vienetai
  • Lauro lapas , 2 vienetai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Sviestas , 60 gramų
  • Vanduo , 400 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulienos spardinę ar nugarinę supjaustome kubeliais. Mėsą įtriname prieskoniais, česnaku ir užpilame vynu. Uždarius sandariai indelį, kuriame marinuosis mėsa, palikti kambario temperatūroje 1 valandai.

  2. Okrą supjaustyti griežinėliais.

  3. Susmulkinti svogūno galvas. Pomidorus supjaustyti kubeliais.

  4. Gilioje keptuvėje ištirpinti sviestą.

  5. Pakepinti svogūnus, tada sudėti mėsos gabaliukus. Sudėti pomidorus, lauro lapelius ir patroškinti 5 min.

  6. Įpilti vandens ir troškinti uždengus 20 min.

  7. Po to sudėti marinuotas pupeles, orką ir gerai pamaišius kaitinti dar apie 5 min.

  8. Garnyrui labiausiai tinka ryžiai. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Aurėja
Komentarai1
Aurėja

Augalas, jei neto matyti, internetas visagalis, pagooglinkite ir pamatysite. Šiaip labai maistingas augalas. http://www.gaspadine.lt/ingredientai/okra.html va čia neblogai aprašyta :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Cukinija žiemai "Donecko" Folijoje kepta vištiena Pikantiški vištienos kepsneliai Virtos “gėlytės” Pomidorai želatinoje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!