Kiaulienos troškinys
- Vynas, baltas , 3 valgomieji šaukštai
- Česnakai , 2 skiltelės
- Pipirai, juodieji , 2 žiupsneliai
- Druska , 2 žiupsneliai
- Kiauliena , 1 kilogramas
- Okra , 500 gramų
- Pupelės, raudonosios , 600 gramų
- Svogūnai , 2 galvos
- Pomidorai , 4 vienetai
- Lauro lapas , 2 vienetai
- Druska , 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
- Sviestas , 60 gramų
- Vanduo , 400 mililitrų
Kiaulienos spardinę ar nugarinę supjaustome kubeliais. Mėsą įtriname prieskoniais, česnaku ir užpilame vynu. Uždarius sandariai indelį, kuriame marinuosis mėsa, palikti kambario temperatūroje 1 valandai.
Okrą supjaustyti griežinėliais.
Susmulkinti svogūno galvas. Pomidorus supjaustyti kubeliais.
Gilioje keptuvėje ištirpinti sviestą.
Pakepinti svogūnus, tada sudėti mėsos gabaliukus. Sudėti pomidorus, lauro lapelius ir patroškinti 5 min.
Įpilti vandens ir troškinti uždengus 20 min.
Po to sudėti marinuotas pupeles, orką ir gerai pamaišius kaitinti dar apie 5 min.
Garnyrui labiausiai tinka ryžiai. Skanaus :)
- Komentuoti

Augalas, jei neto matyti, internetas visagalis, pagooglinkite ir pamatysite. Šiaip labai maistingas augalas. http://www.gaspadine.lt/ingredientai/okra.html va čia neblogai aprašyta :)
Panašūs receptai
Daugiau receptųJei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.
Rodyti kitą patarimą