Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos vyniotinis

Kiaulienos vyniotinis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaulienos filė , 500 gramų
  • Stambiai malta kiauliena , 500 gramų
  • Malti juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Lauro lapai , 1 žiupsnelis
  • Maltos mėsos prieskoniai , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulienos filė taip perpjauti, kad gautųsi kuo didesnis gabalas.

  2. Lengvai išmušti.

  3. Vientisą mėsos gabalą pabarstyti pipirais, lauro lapais, druska, laiškiniais česnakais ir įtrinti.

  4. Maltą mėsą sumaišyti su maltos mėsos prieskoniais.

  5. Ant filė kloti faršą ir suvynioti vyniotinį. Surištą audinyje palaikyti bent pusdienį.

  6. Virti vandenyje su tais pačiais prieskoniais ir druska apie pusantros valandos.

  7. Paslėgti.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Mieliniai čeburėkai Želė tortas „Vasarėlė“ Sūrio padažas makaronams Kepta žuvis marinate Salotos su lašiša
Reklama
Prisijunk prie mūsų!