Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaušiniai įdaryti lukštuose

Kiaušiniai įdaryti lukštuose
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, virti , 5 vienetai
  • Svogūnai , 3 galvos
  • Petražolės, džiovintos , 2 valgomieji šaukštai
  • Sviesto , 100 gramų
  • Džiūvėsėliai , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Pipirai
  • Batonas , 10 riekių
  • Ridikėliai , 10 vienetų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išvirti kietai, dar karštus perpjauti pusiau aštriu peiliu, šaukšteliu atsargiai išskobti iš lukšto

  2. Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, apkepinti 50 gr.sviesto,kol pasidarys skaidrūs, negailėti sviesto,pagardinti druska, truputį atvėsinti.

  3. Sumalti kiaušinius, džiovintas petražoles ir kepintus svogūnus, viską pagardinti pagal skonį druska ir maltais pipirais, gerai išmaišyti iki vientisos masės.

  4. Šaukšteliu užpildyti mase lukšto puseles, atsargiai prispausti masę, paniruoti maltais džiuvėsėliais, apkepti svieste, kol gražiai apskrus

  5. Patiekti ant batono skridinėlio ,kurį galima paskrudinti ant sviesto arba išsikepti skridinėlių iš šaldytos bemielės tešlos.Papuošti išpjaustytu ridikėliu ir turimais žalumynais.

Receptą atsiuntė Audronė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepenys iškeps tolygiai, jei jas kepsite tik gerai atšildę, nes tik ką ištrauktos iš šaldytuvo jos keps netolygiai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Taco Šparaginių pupelių sriuba Keksiukai su spanguolėmis Kugelis su cukinija Virtos “gėlytės” Vištienos kepenėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!