Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaušiniai „Kitaip“

Kiaušiniai „Kitaip“
Kiaušiniai „Kitaip“ Kiaušiniai „Kitaip“ Kiaušiniai „Kitaip“
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Bandelės, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Kiaušiniai , 6 vienetai
  • Parmezano sūris , 50 gramų
  • Žalumynai (įvairūs) , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 6 žiupsneliai
  • Juodieji pipirai , 6 žiupsneliai
Reikės:
  • Bandelės , 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nupjauti kiekvienos bandelės viršų. Šiek tiek išskaptuoti, kad tilptų 1 kiaušinis.

  2. Į bandelės duobutę įmušti po vieną kiaušinį. Pabarstyti druska, pipirais, žalumynais ir smulkiai sutarkuotu sūriu.

  3. Kepti 160-170 laipsnių orkaitėje 10-15 minučių.

Receptą atsiuntė Ieva
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vanilinis ledų kokteilis Keksiukai su spanguolėmis Slyvų uogienė Vėrinukai prie vyno Kugelis su cukinija Slyvų kompotas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!