Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaušiniai tešloje

Kiaušiniai tešloje
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Kiaušiniai , 5 vienetai
  • Ančiuviai , 1 vienetas
  • Sviestas , 30 gramų
  • Pienas , 0,3 stiklinės
  • Bandelės , 0,5 vieneto
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Garstyčios , 1 valgomasis šaukštas
Tešlai:
  • Sviestas , 120 gramų
  • Miltai , 120 gramų
  • Citrinos sultys , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušinio trynys , 0,5 vieneto
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą išminkome su trečdaliu miltų ir paliekame šaltai. Likusius miltus sumaišome su citrinos sultimis, kiaušinio tryniu, trupučiu druskos ir 2-3 šaukštais vandens. Abi tešlas suminkome, iškočiojame, perlenkiame pusiau, pamušame, vėl perlenkiame ir pakočiojame.

  2. 4 kietai virtus kiaušinius nulupame, perpjauname pusiau ir išimame trynius. Ančiuvį labai smulkiai sukapojame, sumaišome su sviestu, piene išmirkyta bandele, susmulkintais kiaušinio tryniais, druska, pipirais, garstyčiomis ir kapotomis petražolėmis.

  3. Šia mase užpildome kiaušinio puseles, jas sulipdome po dvi. Kiekvieną kiaušinį įvyniojame į tešlos kvadratėlius, suspaudžiame kampus viršuje ir patepam plaktu kiaušiniu. Dedame į orkaitę ir kepame kol pagels.

Receptą atsiuntė Rugilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mėsos, paukštienos ir žuvies sultinys bus skaidrus, o mėsa minkšta, jei virsite ant silpnos ugnies.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Dešrelės su bulvėmis Burokėlių salotos Šaltiena greitpuodyje Naminė pica Kepta vištiena su ryžiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!