Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaušininis likeris

Kiaušininis likeris
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 1

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Cukrus , 250 gramų
  • Pienas , 500 mililitrų
  • Cinamono lazdelės , 2 vienetai
  • Kiaušinio tryniai , 6 vienetai
  • Romas , 250 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Pusę nurodyto cukraus ir pieno kiekio bei 2 cinamono lazdeles užvirkite. Užvirus išimkite lazdeles ir pasidėkite šalia.

  2. Antrąją dalį cukraus supilkite į indą kartu su kiaušinio tryniais. Indas turi būti karštame vandenyje. Viską gerai išplakite, kol suputos.

  3. Supilkite karštą pieną į trynių masę ir plakite tol, kol masė pradės tvirtėti. Perkoškite į kitą indą ir palikite kelioms minutėms, kad atvėstų. Lėtai maišydami supilkite romą.

  4. Paruoštą likerį išpilstykite į butelius. Į kiekvieną įdėkite po vieną cinamono lazdelę. Butelius uždarykite ir leiskite jiems atvėsti.

  5. Likeris gali išsilaikyti apie 4 savaites, jei jis bus šaldytuve, bet , žinoma, šviežias - pats skaniausias :)

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai1
Laura

Gardumėlis :D

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žali pomidorai greičiau prinoks, jei juos sudėsite į dėžę kartu su prinokusiu obuoliu ir uždengsite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Sūrio padažas makaronams Įdaryti makaronų vamzdeliai Vištienos širdelių guliašas Pievagrybių padažas Pekino kopūstų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!