Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaušinių–bulvių apkepas

Kiaušinių–bulvių apkepas
Kiaušinių–bulvių apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Bulvių apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Bulvės , 12 vienetų
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Grietinė , 300 gramų
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai , 2 žiupsneliai
  • Dešra, rūkyta , 250 gramų
  • Žalumynai (įvairūs) , 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nulupau ir supjausčiau.

  2. 2 kiaušinius išviriau kietai. Supjausčiau griežinėliais.

  3. Rūkytą dešrą supjausčiau griežinėliais.

  4. Grietinę išplakiau su druska, pipirais ir kiaušiniu.

  5. Pusę pasiruoštų bulvių sudėjau į stiklinį kepimo indą, sluoksniais sudėjau virtus kiaušinius, dešrą ir vėl bulves. Viską užpyliau grietinės padažu, pabarsčiau smulkintais žalumynais (krapai, petražolės, svogūnų laiškai).

  6. Kepiau iki 200 laipsnių orkaitėje 45-50 minučių.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Morkose yra daug karotino. Kad organizmas jo pasisavintų daugiau – sumaišykite morkas su grietine ar trupučiu riebalų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Keksas Bulvės su grybais kaimiškai Tarkuotų bulvių virtinukai Pyragas Damų kaprizas Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!