Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių.

Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių.
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių.
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Prancūziškas batonas , 1 vienetas
  • Šoninė , 100 gramų
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
  • Majonezas , 3 valgomieji šaukštai
  • Garstyčios , 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnų laiškai , 6 vienetai
  • Alyvuogių aliejus , 10 arbatinių šaukštelių
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Raudonėliai, džiovinti , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis ir paskrudinti 5 - 10 minučių iki 180°C įkaitintoje orkaitėje.

  2. Riekeles apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir įtrinti česnaku.
    Kiaušinius išvirti (virti ~8 minutes). Ir atvėsusius smulkiai supjaustyti.

  3. Šoninę supjaustyti kubeliais ir apkepinti keptuvėje ~ 5 minutes.

  4. Kiaušinius sumaišyti su šonine, smulkintais svogūno laiškais, garstyčiomis, majonezu. Pagardinti druska, pipirais, raudonėliais.

  5. Viską užtepti ant paskrudinto batono riekelių.

Receptą atsiuntė Irvyda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Paprasta lazanija su jautiena Moliūgų sriuba su ryžiais Paprikų ir pomidorų salotos Grybų padažas Troškintos kiaulienos kepenėlės Pyragas Damų kaprizas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!