Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaušinių punšas

Kiaušinių punšas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kiaušinio tryniai , 4 vienetai
  • Cukraus pudra , 200 gramų
  • Grietinėlė , 400 mililitrų
  • Spiritas , 0,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Tryniai išsukami su cukrumi, dalimis supilama grietinėlė, spiritas ir plakama, kol gaunama vientisa masė

  2. Paduodant supilstoma į atšaldytas stiklines. Skanaus!

Receptą atsiuntė Rima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Salotos su lašiša Burokėlių salotos Žemaičių blynai su faršu Šviežių kopūstų sriuba Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!