Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaušinių punšas

Kiaušinių punšas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kiaušinio tryniai , 4 vienetai
  • Cukraus pudra , 200 gramų
  • Grietinėlė , 400 mililitrų
  • Spiritas , 0,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Tryniai išsukami su cukrumi, dalimis supilama grietinėlė, spiritas ir plakama, kol gaunama vientisa masė

  2. Paduodant supilstoma į atšaldytas stiklines. Skanaus!

Receptą atsiuntė Rima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežią duoną gražiai atrieksite, jei peilį palaikysite verdančiame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Naminė pica Virtos “gėlytės” Virtų bulvių cepelinai su mėsa Marinuota strimele Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!