Greita paieška
Receptai
Draugai
Kiaušinių punšas
Kategorijos:
Gėrimai nealkoholiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Kiaušinio tryniai , 4 vienetai
- Cukraus pudra , 200 gramų
- Grietinėlė , 400 mililitrų
- Spiritas , 0,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Tryniai išsukami su cukrumi, dalimis supilama grietinėlė, spiritas ir plakama, kol gaunama vientisa masė
Paduodant supilstoma į atšaldytas stiklines. Skanaus!
Receptą atsiuntė Rima
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!