Greita paieška
Receptai
Draugai

Kibinai

Kibinai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Jautiena , 300 gramų
  • Kopūstas , 100 gramų
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Druska
  • Pipirai
Tešlai:
  • Mielės , 25 gramai
  • Pienas , 100 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Miltai , 500 gramų
Reikės:
  • Grietinės , 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Pieną pašildyti, mieles ištirpinti šiltame piene, sudėti plaktą kiaušinį, grietinę, miltus, viską gerai išmaišome.

  2. Ją iškočiojame ir išspaudžiame 15 cm skersmens ratukus (arbatinės lėkštutės dydžio). Į vidurį dedame šaukštą įdaro, perlenkiame pusiau ir užlankstome kraštus.

  3. Kibinus patepame kiaušinio plakiniu ir sudedame į skardą. Kepame 180 laipsnių orkaitėje.

  4. Įdaro paruošimas. Jautieną supjaustome kuo smulkiau. Smulkiai supjaustome kopūstą ir svogūnus, suberiame druską, pipirus ir viską išmaišome.

Receptą atsiuntė Skaistė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnų nemalonaus kvapo nebus, jei prieš vartodami juos nuplikysite verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos širdelių guliašas Miltiniai blynai Šviežių kopūstų sriuba Virtų bulvių cepelinai su mėsa Burokėlių salotos Salotos su lašiša
Reklama
Prisijunk prie mūsų!