Greita paieška
Receptai
Draugai

Kibinai

Kibinai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Jautiena , 100 gramų
  • Svogūnai , 15 gramų
  • Vanduo , 5 gramai
  • Cukrus , 1 gramas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai , 70 gramų
  • Sviestas , 20 gramų
  • Grietinė , 15 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Cukrus , 1 gramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš miltų, sviesto, grietinės, kiaušinių, druskos ir cukraus užminkoma tešla ir padalijama į gabalėlius.

  2. Paruošti gabalėliai iškočiojami, ant jų dedamas įdaras (įdarui gali būti naudojama jautiena arba kiauliena) ir daromi virtinukų formos pusgaminiai.

  3. Tešlos kraštai užlankstomi virvele, paviršius patepamas kiaušiniu ir 25–30 min. kepama krosnyje 180-200 laipsniu tem.

  4. Patiekiami du pyragėliai, įvynioti į servetėles. Iš šių ingridientų gaunasi 2 kibinai.Taigi kiek kepsite, iš tiek ir padauginkite :) SKANAUS

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kreminė svogūnų sriuba Grybų padažas Žemaičių blynai su faršu Burokėlių salotos Purūs blyneliai Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!