Kijevo kotletai
- Vištienos krūtinėlės , 2 vienetai
- Sviestas , 80 gramų
- Petražolės , 1 žiupsnelis
- Krapai , 1 žiupsnelis
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Džiūvėsėliai , 4 valgomieji šaukštai
- Druska, Pipirai , 1 žiupsnelis
Vištienos krūtinėles perpjauti, kad gautųsi 4 gabalai.
Juos gerai išmušti, kol taps ploni, kaip popierius.Sviestą šiek tiek pašildyti ir į jį subėrus petražoles, krapus, sumaišyti ir padaryti 4 rutuliukus.
Rutuliuką patalpinti ant vištienos "išmušos" krašto, susukti į kotletuką, uždengti kraštus.
Tada merkti į kiaušinio plakinį (kiaušinis, druska, pipirai) ir apvolioti džiuvėsiuose. Pakartoti tai porą kartų.
Kepti karštame aliejuje.
Patiekti su norimu garnyru.
Skanaus!
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųJei virtuvėje visada užtrunkate per ilgai – didelė tikimybė, kad daug laiko sugaištate ieškodama reikalingų indų, prietaisų ar daiktų. Todėl taupant laiką ypatingai svarbu tinkamas darbo vietos organizavimas. Susidėliokite daiktus taip, kad visa, ką naudojate kasdien, būtų patogiai padėta ir lengvai paimama.
Rodyti kitą patarimą