Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiniški karameliniai bananai

Kiniški karameliniai bananai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bananai , 3 vienetai
  • Miltai , 100 gramų
  • Kukurūzų krakmolas , 100 gramų
  • Vanduo, šaltas , 150 mililitrų
  • Aliejus , 500 mililitrų
  • Cukrus , 100 gramų
  • Vanduo , 1 valgomasis šaukštas
  • Sezamų sėklos , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Bananus supjaustyti gabaliukais. Miltus ir krakmolą sumaišyti su vandeniu. Į puodą įpilti tiek aliejaus, kad užtektų bananams apsemti. Gerai įkaitinti.

  2. Panardinti vaisius į tešlą ir mesti į karštą aliejų. Gruzdinti, kol ims geltonuoti (apie 3 min.). Apskrudusius bananus dėti ant popierinės servetėlės, kad sugertų aliejaus perteklių.

  3. Paruošti karamelę. Į nedidelį puodą supilti cukrų ir vandenį. Nuolat maišant kaitinti ant vidutinio kaitrumo ugnies. Kai tik pradės lengvai ruduoti iškart nukelti. Apskrudusius bananų gabalėlius, kol karamelė dar nesukietėjo, panardinti į karamelę. Sukietėjusius gardėsius dėti į lėkštę ir apibarstyti sezamų sėklomis.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Eglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bananų nelaikykite kartu su obuoliais, nes iš obuolių išsiskiriančios medžiagos greičiau pernokina bananus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vengrijos agurkai Cukinija žiemai "Donecko" KRIAUŠIENĖ Kepta žuvis marinate Sūrio padažas makaronams Blyneliai su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!