Greita paieška
Receptai
Draugai

Kitokia barštelių sriuba

Kitokia barštelių sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Marinuoti burokėliai , 1 stiklinė
  • Bulvės , 5 vienetai
  • Morkos , 1 vienetas
  • Marinuoti agurkai , 3 vienetai
  • Perlinės kruopos , 2 saujos
  • Vištienos faršas , 300 gramų
  • Prieskoniai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanduo , 1,5 litro
  • Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves, morkas, agurkus susmulkiname, perlines kruopas pamerkiame.

  2. Į verdantį vandenį dedame išmirkintas kruopas, bulves, agurkus ir morkas.

  3. Kai viskas užverda sudedame iš faršo padarytus mažučius kukulius, paprieskoniuojame. Paverdame 10 min.

  4. Tada sudedame marinuotus tarkuotus burokėlius. Tiekiame su grietine. Skanus :)

Receptą atsiuntė Augustė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdami burokėliai nepraras raudonumo, jei į verdantį vandenį įpilsite truputį acto arba įbersite truputi citrinos rūgšties.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kiaulienos nugarinė su sūriu Virti briuselio kopūstai su sviestu Želė tortas „Vasarėlė“ Burokėlių salotos Čenakai Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!