Kokosinis pyragas
- Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė , 0,5 stiklinės
- Kokoso drožlės , 0,3 stiklinės
- Pyrago lakštas , 1 vienetas
- Miltai , 0,5 stiklinės
- Cukrus , 1 stiklinė
- Druska , 0,3 arbatinio šaukštelio
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Grietinė , 1,5 stiklinės
- Kokoso pienas , 1,5 stiklinės
- Kokoso drožlės , 1,3 stiklinės
- Vanilė , 0,5 arbatinio šaukštelio
Sumaišykite miltus, vieną stiklinę cukraus ir druską didelėje keptuvėje.
Išplakti kiaušinius, kokoso pieną ir pudingui skirtą grietinę, viską supilti į keptuvę.
Sumažinti ugnį iki vidutinio karštumo ir nuolat plakti. Po keletos minučių masė turėtų sutirštėti.
Kai masė pasidarys pudingo pavidalo, nuimti keptuvę nuo ugnies ir sumaišyti su vanile bei 1,25 stiklinės kokoso drožlių.
Gautą masę supilti ant pyrago lakšto (galima pasigaminti patiems arba įsigyti paruoštą) ir padėti į šaldytuvą keletui valandų
Kremui iki standžių putų suplakti 0,5 stiklinės grietinės ir 0,5 valgomo šaukšto cukraus.
Kremu aptepti atšalusį pyragą bei apibarstyti pakepintomis kokoso drožlėmis (kokoso drožles kepinti keletą minučių įkaitintoje orkaitėje, iki kol gražiai parunda).
Skanaus!
- Komentuoti

gal ir nieko bet kazko dar truksta, jo savikaina brangesne nes kokoso pienas 7 lt......

ar tiktu sliuksniuotos teslos lakstas ?

o kos pyrago lakstas??

ir iš po zemes iskasciau, kad paragauti sito skanesto!!! Seile varva :D

o is kur gaut to kokosiu pieno?

Atrodo gardžiai...
Panašūs receptai
Daugiau receptųDžiovinti grybai primins šviežių grybų skonį, jei prieš verdant pamirkysite juos piene.
Rodyti kitą patarimą