Greita paieška
Receptai
Draugai

Koldūnai iš kukurūzų miltų

Koldūnai iš kukurūzų miltų
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kukurūzų miltų , 600 gramų
  • Kiniškas kopūstas , 1 kilogramas
  • Svogūnų laiškai , 50 gramų
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
  • Sojos padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas , 3 skiltelės
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Žalias kiniškas salotas smulkiai supjaustykite, užmerkite šaltame vandenyje, kad pašalintumėte kartumą. Po to pakepinkite aliejuje, užpilkite sojų padažu, suberkite česnakus, pipirus, smulkintus svogūnų laiškus, pabarstykite druska.

  2. Iš kukurūzų miltų ir virinto vandens suminkykite tešlą. Tešla turi būti kieta, tada virdami koldūnai nesutrūkinės. Tešlą iškočiokite į 3-4 mm storio lakštą, supjaustykite keturkampiais. Dėkite įdarą, ant viršaus uždėkite kitą tešlos keturkampį, užspaudykite kraštus.

  3. Virkite garuose ant stiprios ugnies apie 10 min. po užvirimo. Koldūnus pagardinkite sviestu ir užpilkite sojų padažu.

Receptą atsiuntė Gerda
Komentarai1
Rasa

Gal galite patarti kaip daryti, kad kukuruzu miltai suliptu i tesla, o nebutu kose?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kisielius neapsitrauks plėvele, jei išvirusios jo paviršių pabarstysite cukraus pudra.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Biskvitinis pyragas Troškintos kiaulienos kepenėlės Virtų bulvių cepelinai su mėsa Žemaičių blynai su faršu Šaltiena greitpuodyje Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!