Greita paieška
Receptai
Draugai

Koldūnai su lašišos įdaru

Koldūnai su lašišos įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Lašišos filė , 300 gramų
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Tešlai:
  • Špinatai , 1 pundelis
  • Vanduo , 125 mililitrai
  • Miltai , 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišą susmulkiname per mėsmalę. Pabarstome druska ir pipirais ir gerai išmaišome.

  2. Tešlą pasigaminame iš vandens ir miltų. Į tešlą beriame šiek tiek druskos ir labai smulkiai supjaustytus špinatus.

  3. Tešlą pasidaliname į gabalėlius.

  4. Į kiekvieną tešlos gabalėlio vidurį dedame pasiruošto lašišos faršo. Suformuojame koldūnus.

  5. Gautus lašišos koldūnus išverdame. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Ona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kaitinamas pienas neišbėgs, jei prieš kaitinant puodo šonus patepsite sviestu arba margarinu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepti pievagrybiai Krevetės grietinėlės padaže Burokėlių salotos Virtų bulvių cepelinai su mėsa Naminė pica Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!