Konservavimas- saldžioji paprika su pomidorų sultymis
50 vnt saldžiosios paprikos (bulgariškų pipirų),5 svogūnai ( nebūtinai ) 1 l pomidorų sulčių, 1 stiklinė aliejaus, 1 stiklinė acto, 1 stiklinė cukraus, 2 dideli šaukštai druskos
Užvirti marinatą iš pomidorų sulčių, aliejaus, cukraus, druskos,kai užvirs sudėti pjaustytą papriką, svogūnus ( nebūtinai ), troškinti 10 min, tada supilti actą ir pavirti 2-3 min. Karštą masę supilti į stiklainius ir užsukti dangteliais. Tinka prie mėsos, bulvių...
- Komentuoti

O kam tas actas?1kg.pomidorų gerai prisirpusių,2kg.paprikos,0,5stiklinės aliejaus,0,5stiklinės cukraus,0,25stiklinės druskos,lauro lapų,kvep.pipirų.Pomidorus praleisti per mėsos malimo mašiną.Dėti gautas sultis į puodą užvirinti,supilti aliejų,cukrų,drusk

Man atrodo cia ne meskis, o peliukas :) Truputi siejasi su La Troskinys filmuku.

a girdi nu bet tas tava meskis vapsie ne y tema. turbut dar nepilnamete esi,kad ce meska nei tema ydejus

meškutis paprikų mėgėjas xD

meskutis pats sauniausias ;)))

laaabai ;)

šauniai;)
Panašūs receptai
Daugiau receptųDaržovės, verdamos sūdytame vandenyje, netenka apie 70% vitaminų, todėl jas geriau sūdykite baigiant virti.
Rodyti kitą patarimą