Greita paieška
Receptai
Draugai

Konservuotos morkų salotos šventėms

Konservuotos morkų salotos šventėms
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Morkos , 1,5 kilogramo
  • Česnakai , 8 skiltelės
  • Juodieji pipirai, žirneliai , 6 vienetai
  • Druska , 25
  • Vanduo , 150 mililitrų
  • Cukrus , 25 gramai
  • Actas, 9 % , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas nuskuskite, gerai nuplaukite ir supjaustykite ar sutarkuokite juostelėmis. Tada užpilkite sūdytu vandeniu sumaišytu su cukrumi ir trupučiu acto.

  2. Į sterilizuotus stiklainius sudėkite česnako skilteles, dėkite juodųjų pipirų, sudėkite paruoštas morkas. Stiklainius su salotomis kaitinkite 25 minutes dideliame puode su vandeniu. Tada sandariai uždarykite.

    Skanu, o kai ateina šventės, belieka tik atidaryti stiklainuką ir sudėti į salotinę :)

Receptą atsiuntė Miglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Grybų padažas Marinuotas liežuvis šaltam užkandžiui Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Dešrelės su bulvėmis Gardus troškinys su dešrelėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!