Greita paieška
Receptai
Draugai
Kopūstiniai kotletukai
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
Apie 0,5 kg kopūsto,apie 200 g faršo(galima ir be faršo),2 morkų,2 kiaušinių,
stiklinės manų kruopų,svogūno,maltų pipirų, prieskonių,druskos
Kopūstą sutarkuoju su burokėlių tarka.Įdedu faršą, įmušu kiaušinius,suberiu manų kruopas.Morkas taip pat sutarkuoju,svogūną smulkiai supjaustau. Sudedu prieskonius ir viską gerai išmaišau. Formuoju norimus kotletukus ir kepu keptuvėje įkaitintame aliejuje,kaip paprastus kotletus.
Komentarai3
- Komentuoti
sisi

KOPUSTAS NEBUNA KIETOKAS,AR ISKEPA GERAI ? ZIURIU FOTKEJ TOKIE DIDELI,AR STORUS DARAI JUOS,GUNDANCEI ATRODO ?
Rimantas Povilenas

aciu,labai skanu
jolanta kasputienė

skanu...:)
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Žuvis bus baltos spalvos ir virdama nesubyrės, jei į vandenį įpilsite acto.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!