Greita paieška
Receptai
Draugai

Kopūstų kotletai

Kopūstų kotletai
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Manų kruopos , 0,5 stiklinės
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Kopūstas, nedidelis , 1 vienetas
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kopūstą sutarkuoti, jei labai sultingas,truputį nuspausti sultis.Sudėti smulkiai supjaustytą svogūną,česnaką, suberti manų kruopas, krakmolą, prieskonius, gerai išmaišyti

  2. Formuoti kotletus ir kepti aliejuje. Gražiai apskrudinti .Valgant karštus,užpilti mėgiamu padažu arba tiesiog grietine.Labai skanu su grybų padažu,pagamintu iš pakepintų grybų (gali būti ir pievagrybiai) su svogūnais,pagardintų grietine arba pomidorų padažu.Iš šaltų kopūstų kotletų galima pagaminti fantastiško skonio sumuštinius:jei kotletas storas,jį galima perpjauti pusiau ,ant baltos duonos arba batono riekeles užtepti majonezo ir uždėti kotletą. Papuošti galite pomidoro ar agurko griežinėliu.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sorų košė nebus karti ir pilkos spalvos, jei prieš verdant kruopas gerai nuplausite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Paprasta žuvienė Bulviniai vėdarai Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu Virtos “gėlytės” Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!