Kopūstų kotletai
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Manų kruopos , 0,5 stiklinės
- Miltai , 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai , 1 vienetas
- Česnakai , 2 skiltelės
- Kopūstas, nedidelis , 1 vienetas
- Druska
- Pipirai
Kopūstą sutarkuoti, jei labai sultingas,truputį nuspausti sultis.Sudėti smulkiai supjaustytą svogūną,česnaką, suberti manų kruopas, krakmolą, prieskonius, gerai išmaišyti
Formuoti kotletus ir kepti aliejuje. Gražiai apskrudinti .Valgant karštus,užpilti mėgiamu padažu arba tiesiog grietine.Labai skanu su grybų padažu,pagamintu iš pakepintų grybų (gali būti ir pievagrybiai) su svogūnais,pagardintų grietine arba pomidorų padažu.Iš šaltų kopūstų kotletų galima pagaminti fantastiško skonio sumuštinius:jei kotletas storas,jį galima perpjauti pusiau ,ant baltos duonos arba batono riekeles užtepti majonezo ir uždėti kotletą. Papuošti galite pomidoro ar agurko griežinėliu.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųSorų košė nebus karti ir pilkos spalvos, jei prieš verdant kruopas gerai nuplausite.
Rodyti kitą patarimą