Greita paieška
Receptai
Draugai

Kotletai "Pasviręs bokštas"

Kotletai "Pasviręs bokštas"
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 3

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kalakutienos faršas , 450 gramų
  • Bulvės , 1 vienetas
  • Morkos , 200 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Svogūnai , 0,5 vieneto
  • Džiūvėsėliai , 3 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai paukštienai , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Sūris , 200 gramų
  • Pienas , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Į faršą įmušame kiaušinį, dedame tarkuotas morkas, tarkuotą svogūną ir tarkuotą bulvę.

  2. Višką išminkome, pridedame prieskonių, druskos, pipirų ir maltų džiūvėsėlių.

  3. Išminkome, darome nelabai didelius kotletukus ir apkepame iš abiejų pusių.

  4. Iškeptus sudedame į puodą, užpilame pienu ir užviriname. Paviriname apie 3 - 5 min.

  5. Į lėkštę dedame kotletuką, ant jo sūrio lapelį (naudojau emmenthaler sūrį, pjaustytą plonais lapeliais), tada vėl kotletuką ir sūrio lapelį. Galima dėti 3 ar 4 kotletukus, svarbu, kad "bokštą užbaiktų ne sūris o kotletukas. Viską persmeigiam mediniu iešmeliu. Skanaus.

Komentarai3
Valentina Kazakevičienė

O jeigu tuos kotletukus kept didesnius- tai kaip ir toks mėsos tortas išeitų. Aš tokį kepu iš nemaltos mėsos

Lina Žebrauskienė

ir lengva paruosti....

nijole

idomiai čia...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žalios ropės bus mažiau kartokos, jei prieš vartojimą jas apipilsite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos BULGARIŠKI ŠALTIBARŠČIAI Zrazai su trimis įdarais Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu Šašlykas ruoštas majoneze Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!