Greita paieška
Receptai
Draugai

Kotletai "Pasviręs bokštas"

Kotletai "Pasviręs bokštas"
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 3

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kalakutienos faršas , 450 gramų
  • Bulvės , 1 vienetas
  • Morkos , 200 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Svogūnai , 0,5 vieneto
  • Džiūvėsėliai , 3 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai paukštienai , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Sūris , 200 gramų
  • Pienas , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Į faršą įmušame kiaušinį, dedame tarkuotas morkas, tarkuotą svogūną ir tarkuotą bulvę.

  2. Višką išminkome, pridedame prieskonių, druskos, pipirų ir maltų džiūvėsėlių.

  3. Išminkome, darome nelabai didelius kotletukus ir apkepame iš abiejų pusių.

  4. Iškeptus sudedame į puodą, užpilame pienu ir užviriname. Paviriname apie 3 - 5 min.

  5. Į lėkštę dedame kotletuką, ant jo sūrio lapelį (naudojau emmenthaler sūrį, pjaustytą plonais lapeliais), tada vėl kotletuką ir sūrio lapelį. Galima dėti 3 ar 4 kotletukus, svarbu, kad "bokštą užbaiktų ne sūris o kotletukas. Viską persmeigiam mediniu iešmeliu. Skanaus.

Komentarai3
Valentina Kazakevičienė

O jeigu tuos kotletukus kept didesnius- tai kaip ir toks mėsos tortas išeitų. Aš tokį kepu iš nemaltos mėsos

Lina Žebrauskienė

ir lengva paruosti....

nijole

idomiai čia...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Rūgštys lėtina daržovių virimą. Todėl actą, citrinos rūgštį, pomidorų padažą ir šviežius pomidorus dėkit į puodą, tik baigiant virti daržovėms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Keksiukai su spanguolėmis Širdelės blynai Troškintos kiaulienos kepenėlės Brendžio kokteilis su sultimis Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!