Greita paieška
Receptai
Draugai
Kotletai su grybais ir česnakais
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Vištienos faršas , 300 gramų
- Kiaušinio trynys , 1 vienetas
- Krakmolas , 1 valgomasis šaukštas
- Džiūvėsėliai , 1 valgomasis šaukštas
- Pievagrybiai , 100 gramų
- Česnakas , 3 skiltelės
- Džiūvėsėliai , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Į faršą įmaišyti kiaušinio trynį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio.
Susmulkiname česnako skilteles ir pievagrybius. Viską sumaišome su mėsos mase.
Iš tešlos darome kotletukus ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
Patiekti su majonezo, pomidorų padažo ir smulkintų prieskoninių žolelių padažu. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus šviežius, nuplaukite juos ir, suvynioję į servetėlę, sudėkite į polietileninį maišelį.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!