Greita paieška
Receptai
Draugai

Kotletai su grybais ir česnakais

Kotletai su grybais ir česnakais
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištienos faršas , 300 gramų
  • Kiaušinio trynys , 1 vienetas
  • Krakmolas , 1 valgomasis šaukštas
  • Džiūvėsėliai , 1 valgomasis šaukštas
  • Pievagrybiai , 100 gramų
  • Česnakas , 3 skiltelės
  • Džiūvėsėliai , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Į faršą įmaišyti kiaušinio trynį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio.

  2. Susmulkiname česnako skilteles ir pievagrybius. Viską sumaišome su mėsos mase.

  3. Iš tešlos darome kotletukus ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus.

  4. Patiekti su majonezo, pomidorų padažo ir smulkintų prieskoninių žolelių padažu. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus šviežius, nuplaukite juos ir, suvynioję į servetėlę, sudėkite į polietileninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Miltiniai blynai Pupelių sriuba Vištienos širdelių guliašas Šviežių kopūstų sriuba Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!