KOTLETAI SU IDARU

500g.jautienos80% kiaulienos20% farso.
500g.vistienos farso.
3kiausiniai.
batono.
pieno mirkymui.
pipiru,druskos,maltos aitriosios paprikos.
6sk.cesnako.
krapu,sv.laisku,petrazoliu.
2svogunai.
3pomidorai.
imbiero.
miltu.Abieju rusiu farsa sumaisome,dedam prieskoniu,permalta mesmale 1 svoguna,imusam 1 kiausini ir ismaisom.Batona ismirkome piene(3batono riekes),sudedam i farsa ir dar karta gerai permaisom.IDARUI>likusius 2kausinius kietai isverdam,susmulkinam.Suri kuo smulkiau sutarkuojam,cesnako 3sk.ispaudziam,zalumynus susmulkinam.viska gerai ismaisom.imam farsa blyna,saukstu dedame idara,formuojam kotleta.Apvoliojame miltuose,apkepame.Tada dedame i puoda,kuriame troskinsime.
3nuluptus pomidorus,svoguna,4 atpjautas skilteles imbiero ir 3sk.cesnako,sudedam i smulkintuva.Ipilame 2 stiklines vandens,iberiam truputi druskos,imetam petrazoliu ir isplakam.Viska supilam ant kotletu i puoda ir 30min.troskiname. Patiekiame su bulviu piure.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųPerlinių kruopų košė bus baltesnė, jei pavirusį vandenį nupilsite ir kruopas užpilsite kitu verdančiu vandeniu.
Rodyti kitą patarimą