Greita paieška
Receptai
Draugai

Krabų lazdelės tešloje

Krabų lazdelės tešloje
Rekomenduojame:
Įvertino 15 lankytojų 28

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Krabų lazdelės , 1 pakelis
  • Saulėgrąžos , 2 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Pomidorų padažas , 1 valgomasis šaukštas
  • Majonezas , 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš nurodytų produktų užsimaišome tešlą.

  2. Joje pavoliojame lazdeles ir kepame įkaitintame aliejuje.

  3. Labai skanu su česnakiniu padažiuku.

Komentarai28
Vilmute

As kai kepu lazdeles desloje,dar apvolioju jas dziuveseliuose;) labai skaniai apskrunda;)

aaaa

i tresla galima ir alaus ipilt bus skaniau

Irena Starošaitė- Žvagulienė

Reikėtu pabandyt.

gerimantė

nu gal ir skanu dar nebanždiusi

Rasa Šmulkštytė

tikrai labai skanu ir būtinai dėti česnaką,ne per daugiausia,kad nepramuštų skonį krabų,tik krabų lazdeles geriau pirkti brangesnes ir ne šaldytas,nes jos daug skanesnės,nei pigios ir šaldytos,aišku jei leidžia galimybės.

Administrator

as tai jau rasciau kur panaudot.. ;DD

Lina Žebrauskienė

o kur backa desi :)

Administrator

vava yra yra ;) ir net ypac didelem backom galima rasti ;)

Lina Žebrauskienė

man is Italijos jau senai tokius veza,nors sako ir pas mus ju jau senai yra.

Administrator

taip taip taip bet vat nesenai atradau iskart trintus tokius tai nereikia grezt rankom ar su blenderiu.. ;)

Sandra

o pomidorai geriau butu koncervuoti savo sultyse?

Administrator

as darausi pomodoro padaza: ant alyvuogiu aliejaus pakeptas cesnakas, sudedami trinti konservuoti pomidorai tada druska pipirai cukrus ;) (arba jei turesit namie balzamiko actas nes jis saldus bet ir su rugstele) ir galit baziliko ar raudonelio imest dar.

Sandra

visiems taip buna, as dabar negaliu pakesti pomidoru padazo su cesnakais

Administrator

kai tik atsirado majonezia su krapais tai man labai patiko bet paskui matyt persivalgiau.. ;)

Sandra

man skaniausias majonezas daumantu su krapais ir helmans neblogas. o labiausei patinka remuladas

jolanta kasputienė

man helmans taip pat skanus:)

Administrator

o man atvirksciai nepatinka lietuviski.. ;)

Lina Žebrauskienė

as nevalgau importiniu majonezu:)

Administrator

pasiulysiu kita: helmans majonezo, truputi grietines, cesnakinis aliejus (trintas cesnakas su aliejumi) druska, pipirai, raudonelis.. nuostabu!

Lina Žebrauskienė

buna jau paruostu parduotuvese, arba pasidaryti galima namuose: majonezas+cesnakas+pomidoru padazas.

Administrator

o apie koki cesnakini padaziuka kalbejai?

Lina Žebrauskienė

ir as nesenai sita recepta isbandziau, nes alaus tesloje jau buvo atsibode :))

Administrator

as darydavausi krabu lazdeles alaus tesloj (arba mineralinio) skanumelis! pabandysiu ir taip ;)

Sandra

labai tinka pusryciams

Vita Macienė

lengvai paruošiamas ir skanus patiekaliukas:)

Lina Žebrauskienė

aciu uz gerus atsiliepimus:)

jolanta kasputienė

tikrai laaabaaai skanu...:)))

Simona

Labai labai skanu, esu ne kartą valgiusi ... :))

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Paprasta lazanija su jautiena Troškintos kiaulienos kepenėlės GRYBAI  SU BALTU PADAŽU Moliūgų sriuba su ryžiais Kugelis su cukinija Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!