Greita paieška
Receptai
Draugai

Krabų lazdelės tešloje

Krabų lazdelės tešloje
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Krabų lazdelės , 500 gramų
  • Miltai , 5 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Alus , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius gerai išplakti, pilti alų, miltus ir gerai išmaišyti iki vientisos masės, maždaug tokio tirštumo kaip tradiciniams miltiniams blynams. Aliejų gerai įkaitinti puode. Krabų lazdeles pamirkyti į tešlą ir dėti į aliejų. Kepti, kol gražiai aprus. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs blyneliai Dancing bubbles Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Šaltiena greitpuodyje Burokėlių salotos Brendžio kokteilis su sultimis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!