Greita paieška
Receptai
Draugai

Kreminė burokėlių sriuba

Kreminė burokėlių  sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Kategorijos: Trintos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Burokėliai , 800 gramų
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Kmynai, malti , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Muskatas, smulkintas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Raudonųjų pipirų , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, Pipirai
Gaminimo instrukcija:

Nuvalytus burokėlius supjaustykite kubeliais. Svogūnus susmulkinkite ir pakepinkite. Sudėkite burokėlius ir įpilkite vandens, kad apsemtų burokėlius. Leiskite užvirti ir virkite 40 minučių ant mažos ugnies. Sudėkite visus prieskonius, druską, pipirus. Viską sutrinkite smulkintuvu. Patiekite su grietine.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šašlykas ruoštas majoneze Marinuota strimele Purūs blyneliai Mielinė plonapadės picos tešla Burokėlių salotos Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!