Greita paieška
Receptai
Draugai

Krepšeliai su grybais

Krepšeliai su grybais
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Krepšeliai, Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Tartaletės, mažos , 20 vienetų
  • Džiovinti baravykai , 100 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Grietinėlė , 150 mililitrų
  • Sūris , 100 gramų
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Džiovintus grybus užmirkyti nakčiai. Išvirti ir smulkiai sukapoti.

  2. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti svieste. Pridėti grybus ir 5 minutės troškinti. Gardinti druska, pipirais.

  3. Sumaišyti kiaušinį, grietinėlę bei tarkuotą sūrį. Gardinti druska.

  4. Į tartaletę įdėti grybus ir užpilti padažu.

  5. Kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

    Skanaus

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Keksiukai su spanguolėmis Naminė pica Karališka kava Pieno ir ledų kokteilis Taco
Reklama
Prisijunk prie mūsų!