Greita paieška
Receptai
Draugai

Krepšeliai su medumi ir riešutais

Krepšeliai su medumi ir riešutais
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Įdarui:
  • Lazdyno riešutai , 1 stiklinė
  • Medus , 1 stiklinė
Tešlai:
  • Sviestas , 200 gramų
  • Cukrus , 100 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Miltai , 200 gramų
  • Bulvių krakmolas , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą su cukrumi išsukti iki purumo. Įmušti kiaušinį ir išsukti iki vientisos masės. Suberti miltus, krakmolą ir užminkyti tešlą. Ant miltais pabarstyto stalo iškočioti nedidelius 3-5 mm storio apskritimus ir įkloti į riebalais pateptas formeles.

  2. Kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje 10-15 min. Ištraukus atvėsinti.

  3. Riešutus nuplikyti verdančiu vandeniu, suberti į skardą ir iki 180°C įkaitintoje orkaitėje padžiovinti 5-7 min. Ataušinti ir po saujelę patrinti delnuose, kad nubyrėtų luobelės. Riešutus sudėti į iškepusius krepšelius ir užpilti medumi.

Receptą atsiuntė Agnė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Česnakinis padažas kebabams Šventiška žąsies krūtinelė Virtų bulvių cepelinai su mėsa Sūrio padažas makaronams Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!