Greita paieška
Receptai
Draugai

Krevečių užkandis

Krevečių užkandis
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Krevetės su kevalu , 10 vienetų
  • Alyvuogės , 8 vienetai
  • Alyvuogių aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Baltas vynas , 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sudėkite alyvuoges (jei jas mėgstate) ir krevetes į kepimo skardą. Patepkite aliejumi ir kepkite 5 minutes.

  2. Tada apšlakstykite vynu ir paskrudinkite dar kelias minutes. Tik nesudeginkite.

Receptą atsiuntė Donata
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežią duoną gražiai atrieksite, jei peilį palaikysite verdančiame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kiaulienos nugarinė su sūriu Virtos “gėlytės” Dešrelės su bulvėmis Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu Bulviniai vėdarai Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!