Greita paieška
Receptai
Draugai

Krevetės grietinėlės padaže

Krevetės grietinėlės padaže
Rekomenduojame:
Įvertino 28 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Sviestas , 80 gramų
  • Brendis , 100 mililitrų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 200 mililitrų
  • Petražolės , 1 sauja
  • Druska , 3 žiupsneliai
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Garnyrui:
  • Makaronai , 250 gramų
Reikės:
  • Krevetės be kevalo , 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Ant sviesto pakepiname smulkiai supjaustytą česnaką.

  2. Sudedame krevetes, susmulkintas petražoles pakepiname 2 minutes kartu su česnaku.

  3. Supilame grietinėlę, brendį (vietoj brendžio galima naudoti baltąjį vyną), apibarstome druska, pipirais ir pakepiname dar apie 2 minutes.

  4. Išverdame makaronus (tinka spagečiai, šiaudeliai ir t.t.).

  5. Patiekiame krevetes su padažu kartu su makaronais. Skanaus!

Receptą atsiuntė Loreta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdami burokėliai nepraras raudonumo, jei į verdantį vandenį įpilsite truputį acto arba įbersite truputi citrinos rūgšties.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Silkė su cinamonu Dešrelės su bulvėmis Vištienos kepsniukai Burokėlių salotos Sluoksniuotos tuno salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!