Greita paieška
Receptai
Draugai

Krevetės su padažu

Krevetės su padažu
Krevetės su padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Majonezas , 0,5 stiklinės
  • Citrinų sultys , 1 arbatinis šaukštelis
  • Peletrūnas , 1 valgomasis šaukštas
  • Raugintos citrinos , 1,5 valgomojo šaukšto
Lašišai:
  • Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Krevetėms:
  • Krevetės be kevalo , 500 gramų
  • Rūkyta paprika , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Pamirkykite kelis citrinos griežinėlius vandenyje, tada susmulkinkite kartu su žievele. Jums reikės, kad gautųsi apie pusantro šaukšto.

  2. Sumaišykite su majonezu, smulkintu peletrūnu. Išspauskite citrinos sulčių.

  3. Apšlakstykite krevetes aliejumi, pabarstykite rūkytos paprikos miltelių ir druskos.

  4. Kepkite krevetes ant griliaus - kiekvieną pusę po dvi minutes.

  5. Patariu naudoti aukščiausios rūšies majonezą be jokių priedų, o jei neturite raugintų citrinų, puikiausiai tiks ir paprastos citrinos žievelė, tik reikės šiek tiek mažesnio kiekio.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Purūs keksiukai Įdaryti makaronų vamzdeliai Grybų padažas Ypatingieji kotletai Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!