Greita paieška
Receptai
Draugai

Krevetės su padažu

Krevetės su padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Sviestas, nesūdytas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 0,3 stiklinės
  • Šafranas , 1 žiupsnelis
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Baltas vynas , 2 valgomieji šaukštai
Reikės:
  • Krevetės be kevalo , 6 vienetai
Padengimui:
  • Džiūvėsėliai , 4 valgomieji šaukštai
  • Kumpis rūkytas , 3 valgomieji šaukštai
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Petražolės , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpinkite svietą ant mažos ugnies.

  2. Įdėkite sutrintą česnaką ir kepkite kol pasklis kvapas.

  3. Supilkite riebią grietinėlę, tuomet įdėkite šafraną ir virkite 10 minučių (prieš tiekiant supilkite baltą vyną).

  4. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių.

  5. Sumaišykite visus padengimo ingredientus.

  6. Sudėkite krevetes ant kepimo skardos ir pabarstykite prieš tai paruošta mase tiek, kad krevečių nebesimatytų.

  7. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi.

  8. Kepkite 8-10 minučių arba kol paviršius pasidarys gražios auksinės spalvos.

  9. Tiekite su padažu.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žali pomidorai greičiau prinoks, jei juos sudėsite į dėžę kartu su prinokusiu obuoliu ir uždengsite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Makaronai su pomidorais ir sūriu Vištienos širdelių guliašas Orkaitėje troškinti balandėliai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!