Greita paieška
Receptai
Draugai

Krevetės su padažu

Krevetės su padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Sviestas, nesūdytas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 0,3 stiklinės
  • Šafranas , 1 žiupsnelis
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Baltas vynas , 2 valgomieji šaukštai
Reikės:
  • Krevetės be kevalo , 6 vienetai
Padengimui:
  • Džiūvėsėliai , 4 valgomieji šaukštai
  • Kumpis rūkytas , 3 valgomieji šaukštai
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Petražolės , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpinkite svietą ant mažos ugnies.

  2. Įdėkite sutrintą česnaką ir kepkite kol pasklis kvapas.

  3. Supilkite riebią grietinėlę, tuomet įdėkite šafraną ir virkite 10 minučių (prieš tiekiant supilkite baltą vyną).

  4. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių.

  5. Sumaišykite visus padengimo ingredientus.

  6. Sudėkite krevetes ant kepimo skardos ir pabarstykite prieš tai paruošta mase tiek, kad krevečių nebesimatytų.

  7. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi.

  8. Kepkite 8-10 minučių arba kol paviršius pasidarys gražios auksinės spalvos.

  9. Tiekite su padažu.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Arbūzas bus prinokęs, jei jo luoba blizgės, o pabeldus girdėsis švarus, skambus garsas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nekeptas maskarponės sūrio tortas Virtos “gėlytės” Sūrio padažas makaronams Bulvės su grybais kaimiškai Keksiukai su spanguolėmis Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!