Greita paieška
Receptai
Draugai

KRIAUŠIENĖ

KRIAUŠIENĖ
Rekomenduojame:
Įvertino 22 lankytojai 2

Kategorijos: Desertai, saldumynai
Gaminimo instrukcija:
  1. 3kg.kriaušių;kg.cukraus cinamono,gvazdikėlių

  2. nuskustas ir kubiukais pjaustytas kriaušes užpilame cukrumi ,paliekam per naktį ;ir verdam kol suminkšės,sudedam cinamoną (nebūtinai)ir kelis gvazdikėlius...Labai tiks pasmaguriavimuiir pyragėlių ar keksiukų įdarams...Skanaus

Komentarai2
Sandra

as niekada i kriausiene nededavau gvazdikeliu

Vita Macienė

sutinku, jog gėrybes reikia žiemai pasiruošti....

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kisielius neapsitrauks plėvele, jei išvirusios jo paviršių pabarstysite cukraus pudra.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksas Virti briuselio kopūstai su sviestu Paprikų ir pomidorų salotos Keksiukai su spanguolėmis Bulvės su grybais kaimiškai Pyragas Damų kaprizas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!