Greita paieška
Receptai
Draugai

KRIAUŠIENĖ

KRIAUŠIENĖ
Rekomenduojame:
Įvertino 22 lankytojai 2

Kategorijos: Desertai, saldumynai
Gaminimo instrukcija:
  1. 3kg.kriaušių;kg.cukraus cinamono,gvazdikėlių

  2. nuskustas ir kubiukais pjaustytas kriaušes užpilame cukrumi ,paliekam per naktį ;ir verdam kol suminkšės,sudedam cinamoną (nebūtinai)ir kelis gvazdikėlius...Labai tiks pasmaguriavimuiir pyragėlių ar keksiukų įdarams...Skanaus

Komentarai2
Sandra

as niekada i kriausiene nededavau gvazdikeliu

Vita Macienė

sutinku, jog gėrybes reikia žiemai pasiruošti....

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Purūs keksiukai Įdaryti makaronų vamzdeliai Silkė su cinamonu Pekino kopūstų salotos Sluoksniuotos tuno salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!