Greita paieška
Receptai
Draugai
KRIAUŠIENĖ
Kategorijos:
Desertai, saldumynai
Gaminimo instrukcija:
3kg.kriaušių;kg.cukraus cinamono,gvazdikėlių
nuskustas ir kubiukais pjaustytas kriaušes užpilame cukrumi ,paliekam per naktį ;ir verdam kol suminkšės,sudedam cinamoną (nebūtinai)ir kelis gvazdikėlius...Labai tiks pasmaguriavimuiir pyragėlių ar keksiukų įdarams...Skanaus
Komentarai2
- Komentuoti
Sandra

as niekada i kriausiene nededavau gvazdikeliu
Vita Macienė

sutinku, jog gėrybes reikia žiemai pasiruošti....
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!