Greita paieška
Receptai
Draugai

KRIAUŠIENĖ

KRIAUŠIENĖ
Rekomenduojame:
Įvertino 22 lankytojai 2

Kategorijos: Desertai, saldumynai
Gaminimo instrukcija:
  1. 3kg.kriaušių;kg.cukraus cinamono,gvazdikėlių

  2. nuskustas ir kubiukais pjaustytas kriaušes užpilame cukrumi ,paliekam per naktį ;ir verdam kol suminkšės,sudedam cinamoną (nebūtinai)ir kelis gvazdikėlius...Labai tiks pasmaguriavimuiir pyragėlių ar keksiukų įdarams...Skanaus

Komentarai2
Sandra

as niekada i kriausiene nededavau gvazdikeliu

Vita Macienė

sutinku, jog gėrybes reikia žiemai pasiruošti....

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žiediniai kopūstai bus skanesni, jei juos virsite arba troškinsite piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Silkė su cinamonu Virtų bulvių cepelinai su mėsa Salotos su lašiša Ypatingieji kotletai Šaltiena greitpuodyje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!