Greita paieška
Receptai
Draugai

Kriaušinis pyragas

Kriaušinis pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 2

Kategorijos: Pyragai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Pyragui:
  • Miltai , 300 gramų
  • Kriaušės , 3 vienetai
  • Sviestas , 100 gramų
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Cukrus , 100 gramų
  • Mielės , 1 pakelis
  • Citrina , 1 vienetas
  • Cinamonas , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Cukraus pudra , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš miltų, 80 g cukraus, sausų mielių, 2 kiaušinio trynių, druskos ir tarkuotos citrinos žievelės išminkykite tešlą.

  2. Tada padalinkite ją į dvi dalis ir iškočiokite, kad gautųsi du lakštai.

  3. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių C karštumo.

  4. Kepimo skardą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais.

  5. Išklokite skardą pirmu tešlos lakštu. Turėtų būti apie 20x30 cm stačiakampis.

  6. Antram sluoksniui: sutarkuokite kriaušę, pabarstykite cinamonu ir likusiu cukrumi.

  7. Užklokit antru tešlos lakštu. Aptepkit kiaušiniu ir kepkite 30 min.

  8. Atvėsinkit pyragą, supjaustykit kubeliais ir pabarstykit cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Sandra
Komentarai2
sandri

dekui dekui,pamirsau,kad minkant tesla reiktu slakelio vandens...

Adrijana

Sivakar gaminau, seimyna liko suzaveta :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nugarinės šašlykas Dešrelės su bulvėmis Raugintų kopūstų sriuba Įdaryti makaronų vamzdeliai Naminė pica Maltos vištienos Kijevo kotletai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!