Greita paieška
Receptai
Draugai

Kriaušių keksas

Kriaušių keksas
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 400 gramų
  • Cukrus , 250 gramų
  • Sviestas , 250 gramų
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
  • Kriaušės , 3 vienetai
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Citrinos žievelė, tarkuota , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Minkštą sviestą ištrinti su cukrumi bei pjaustytomis kiaušiniais. Įmaišyti miltus su kepimo milteliais ir citrinos žievele, supilti sultis.

  2. Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kekso formą. Į tešlą sukaišioti nuluptas kriaušių skilteles.

  3. Pyragą kepti 180°C orkaitėje apie 50 min. Prieš tiekiant apibarstyti miltiniu cukrumi.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdančios žuvies kvapo nebus, jei puodą, kuriame ji verda, pridengsite lininio audinio gabalu ir ant jo užėsite dangtį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Keksiukai su spanguolėmis Žemaičių blynai su faršu Marinuota strimele Mieliniai čeburėkai Sluoksniuotos tuno salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!